Skip to main content
search
BlogInfo centrale termice

Sistemele solare Wolf pentru incalzire si apa calda explicate

By 20/04/2015No Comments

Idei pentru mai multa eficienta.

Pana la 90% din consumul de energie intr-o casa intra in contul generarii de caldura si apa calda. Sistemele de incalzire cu combustibili fosili inca joaca un rol major in productia de energie termica.

Investeste in viitor si foloseste incalzirea solara.

Sistemele termice solare reprezinta nu numai o forma de energie ecologica dar, pe termen lung este si o solutie de economisire a banilor.

Industria este intr-o continua crestere si dezvoltare. In ultimii 2 ani au aparut tot mai multe inovatii tehnice importante, cum ar fi rezervorul sau termoficarea inteligenta. Modificarile legislative si oportunitatile de finantare fac mult mai accesibile achizitiile de sisteme solare.

Fiecare kWh de caldura solara micsoreaza facturile pentru utilitati si contribuie la reducerea emisiilor de CO2.

Sistemele solare utilizeaza caldura solara gratuita pentru a satisface cererea de apa calda si de incalzire a spatiului interior. Cantitatea de energie economisita depinde foarte mult de conceptul sistemului, proiectarea sa, obiceiurile de utilizare si starea energetica a cladirii (izolatie, pierderi de caldura, etc.)

Noi recomandam sistemele solare Wolf.

[mk_image src=”https://www.jetrun.ro/wp-content/uploads/2015/04/Solutii-sisteme-solare-wolf.jpg” image_width=”800″ image_height=”350″ crop=”false” lightbox=”false” frame_style=”simple” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”center” margin_bottom=”10″]

Ca si proprietar de casa viata  poate fi fara griji, doar ca, ocazional poti trece prin momente incordate. De exemplu, atunci cand primesti factura pentru utilitati.

Acestea sunt momentele cand ar trebui sa te gandesti la sistemele solare Wolf. La urma urmelor, Soarele nu emite factura.

Foloseste energia solara pentru a reduce costurile cu pana la 40%!

Cum?

Este simplu. Soarele straluceste pana la 1900 h/an. Energia solara este o metoda excelenta pentru a incalzi casa sau sa incalzesti apa calda. Dar care sistem Wolf este mai potrivit pentru tine?

La aceasta intrebare iti poate raspunde specialistul in incalzire. Acesta va verifica daca aparatul de incalzire existent poate fi refolosit sau iti va recomanda o alternativa pentru economisirea energiei in functie de alegerea ta de a folosi gaz, lemne, motorina sau pompa de caldura ca sursa.

Acesta va calcula numarul de panouri solare (de acoperis sau fatada) de care ai nevoie.  Calculul depinde de marimea casei sau a familiei tale. Va determina cantitatea de apa calda ce poate fi depozitata si iti va recomanda unde sa amplasezi colectoarele solare pentru a obtine maximul de energie.

Poti reduce consumul cu incalzire pana la 40%, astfel facturile tale vor fi mai mici.

Sistemele Wolf se platesc singure in doar cativa ani.

Sisteme solare –  o idee de la Wolf.

[mk_button dimension=”two” size=”large” outline_skin=”dark” bg_color=”#f0652c” text_color=”light” url=”https://www.jetrun.ro/cere-oferta/” target=”_self” align=”left” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Cere oferta[/mk_button]

Leave a Reply

Close Menu