Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Agenti antispumanti

  Servyeco a dezvoltat o gama larga de antispumanti proiectati pentru a satisface o mare varietate de nevoi de tratare a apelor reziduale si industriale.
  Cere Oferta
  Spumele sunt dispersii ale aerului  in lichide ce contin surfactanti, proteine, amidon. Prin cresterea tensiunii de suprafata, aerul devine prins in interiorul bulelor care formeaza lichid.  Acestea produc probleme in sistemele hidraulice datorita erorilor cauzate de senzorii de nivel, pompele de transfer, echipamentele de prelevare a probelor si altele. Mai mult, spumele ar putea produce modificari in reactoarele biologice.

  Servyeco a dezvoltat o gama larga de antispumanti proiectati pentru a satisface o mare varietate de nevoi de tratare a apelor reziduale si industriale.

  Seria ADIFOAM este formata din produse formulate pe baza de uleiuri minerale, uleiuri vegetale, derivati de silicon si esteri ai acizilor grasi.

  Sectoarele in care pot aparea astfel de probleme este divers.
  Aceste produse sunt utilizate in orice proces care implica probleme cu spuma, cum ar fi tratarea apei, rezervoare de omogenizare cu agitare sau aerare, reactoarele biologice, gurile de vizitare si colectoare, sistemele de distilare si vacuum si fabricarea hartiei. Selectarea fiecarei substante chimice va depinde de surfactantii prezenti in apa, de ingineria si calitatea apei necesare.

  Servyeco, are produse autorizate de FDA (Food and Drug Administration), potrivite pentru controlul spumei din industria alimentara. Produsele pot fi puse in contact direct si indirect cu alimentele, pentru a evita formarea supumei in timpul manipularii.

  Dozare

  • Se recomanda utilizarea produsului pur, dar poate fi dozat diluat in apa peste concentratie de 5%. Echipamentul automat este utilizat pentru preparatul diluat, dar trebuie dozat in cateva ore dupa preparare.
  • Se recomanda dozarea inaintea zonei cu probleme de spumare, dar depinde de fiecare caz in parte. De asemenea poate fi dozat si in punctele selectate anterior ale instalatiei, formarea spumei fiind evitata. Dozarea poate fi facuta manual sau prin pompe dozatoare, existand, de asemenea, posibilitatea de a automatiza utilizarea acestor produse cu echipamente de control al spumei continue.

  Avantaje

  • Aplicarea produselor anti-spuma are doua functii diferite, pe de o parte, evitarea deteriorarii elementelor mecanice ale instalatiei si, pe de alta parte, imbunatatirea performantelor in anumite procese, cum ar fi tratarea biologica a apei reziduale.
  • Eficacitatea acestor produse a fost demonstrata atunci cand spuma dispare si este evitata formarea ulterioara.
  • Unele dintre aceste produse nu contin uleiuri minerale, EBS sau ulei de silicon, fiind biodegradabile si, prin urmare, foarte potrivite pentru solutii biologice. In unele dintre produsele, materialele de stabilizare a emulsiei faciliteaza distributia si amestecul adecvat al produsului in sisteme cu volum mare.
  • Antispumantii din seria ADIFOAM sunt produse sunt foarte concentrate, astfel permit optimizarea costurilor produsului si costurile de ambalare si transport.

  agenti antispumanti

  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email