Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Accesorii / Ansamblu de amestec si pompare Wolf BSP-MK 1

  Ansamblu de amestec si pompare Wolf BSP-MK 1

  Ansamblul de amestec si pompare Wolf BSP-MK 1 pentru circuitul de incalzire cu temperatura joasa este ideal pentru montajul direct pe rezervorul de acumulare BSP / BSP-SL.
  Cere Oferta
  Include: Pompa de circulatie modulanta autoreglabila DN15-50 (EEI < 0,23), motor pentru vana cu 3 cai (230 V/210 s), vana cu 3 cai DN20 kVS = 4,0, 2 robinete cu bile pe tur si retur pentru mentenanta fara golirea rezervorului sau a sistemului de incalzire, frana gravitationala integrata pentru a preveni circulatia incorecta, supape de preaplin, ventil fluture de by-pass pentru a regla constant amestecul pe retur , termometru, conexiuni cu garnituri plate si carcasa cu izolatie termica realizata din PPE.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email