Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Calculator
  Filtre

   Pasul 1. Aveti nevoie de? Incalzire si apa calda Doar incalzire
   Pasul 2. Tipul de centrala? Conventionala In condensare Ambele
   O centrala in condensare valorifica principiul condensarii in folosul tehnologiei de incalzire si recupereaza caldura din vaporii de apa aflati in gazele de ardere. Astfel se obtine o eficienta cu 10% - 15% mai buna fata de o centrala conventionala si un nivel de emisii mai scazut.
   Pasul 3. Necesarul termic?
   Nivel de izolare:
   kw
   Pasul urmator »
   Daca nu aveti informatii despre necesarul termic, click aici.
   * Calculul necesarului termic se bazeaza pe metoda indicilor si este orientativ, el nu tine cont de mai multi parametrii, cum ar fi: entanseitate, orientare, suprafete vitrate, zona geografica, etc. de aceea recomandam ca acesta sa fie calculat de catre un proiectant de specialitate.
   Pasul 4. Cate persoane folosesc concomitent apa calda menejera? < 3 persoane ≥ 3 persoane
   La dimensionarea necesarului de apa calda unul dintre cei mai importanti factori de avut in vedere este numarul de consumatori care pot utiliza concomitent apa calda menajera. Centralele Wolf asigura cel mai mare debit de apa calda menajera din clasa lor, astfel pentru a evita disconfortul de avea o fluctuatie de temperatura a apei calde menajere recomandarea noastra este de avea mai putin de trei consumatori simultan de apa calda menajera pana la puteri de 24 kW. Pentru mai mult de trei utilizatori recomandam variantele echipate cu boiler sau de putere mai mare precum centrala termica WOLF CGB - K40 - 35.
   Doriti sa folositi panouri solare ca sursa suplimentara de energie? Da Nu
   Puteti face economii de pana la 60% cu incalzirea daca utilizati panouri solare plane WOLF pentru producerea apei calde menajere. Pentru un utilizator casnic obisnuit sunt suficiente doua panouri plane si un boiler de 300 l pentru prepararea apei calde menajere.
   Produse potrivite criteriilor tale

   * Acest software este furnizat "ca atare" - folositi pe propriul risc. Nu suntem responsabili pentru orice erori, inexactitati sau omisiuni in software. In niciun caz nu suntem raspunzatori pentru daune directe, indirecte, speciale, incidentale sau rezultate din utilizarea, utilizarea incorecta sau incapacitatea de a utiliza acest software

   Accesează magazinul online

   Fii la curent cu noutatile

   Pe Facebook

   Pe Linkedin

   Pe Email