Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Cartuse si accesorii

  Pineco pune la dispozitie o gama larga de accesorii pentru filtrarea apei. Cartusele produse de Pineco sunt de diferite tipuri: cartuse lavabile CRRL, cartuse bobinate CRFA, cartuse din sarma infasurata CRT, cartuse cu carbon activ CAT. Cartusele se potrivesc pentru toate tipurile de containere din plastic.
  Cere Oferta

  Filtrele CRRL au filtrare nominala de 60 de microni si sunt disponibile in diferite dimensiuni: 5″, 7″, 10″ and 20″ iar debitul suportat este cuprins in intervalul 800 si 2600 l/h

  Filtrele CRFA au filtrare nominala de 25 de microni si sunt disponibile in diferite dimensiuni: 5″, 7″, 10″ and 20″ iar debitul suportat este cuprins in intervalul 400 si 2200 l/h

  Filtrele CRT au filtrare nominala de 5, 25 si 60 de microni si sunt disponibile in diferite dimensiuni: 5″, 7″, 10″ and 20″ iar debitul suportat este cuprins in intervalul 300 si 2600 l/h in functie de dimensiuni.

  Filtrele CAT au efect absorbant si sunt utile pentru indepartarea mirosurilor neplacute de clor, hidrocarburi, ulei, etc…

  Cartusele de carbon sunt disponibile in diferite dimensiuni.

  Debitul maxim de apa este suportat pentru o temperatura de 20 ° C  si o diferenta de presiune de 0,15 bar.

  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email