Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Centrale termice / Centrale termice pe biomasa / Cazan cu gazeificare pe lemn BVG

  Cazan cu gazeificare pe lemn BVG

  Cazane cu gazeificare, constructie robusta, din otel, de performanta inalta si grad scazut de poluare. Au o suprafata foarte mare de schimb de caldura, tocmai pentru a utiliza energia cat mai bine. Camera de ardere si compartimentul pentru cenusa sunt generos dimensionate si placate cu placi din material refractar, astfel incat se asigura o perioada de ardere de pana la doua ore la puterea nominala.
  Cere Oferta
  Functionand pe baza principiului arderii cu flacara inversa, in camera de ardere se asigura o ardere completa, cu eficienta de pana la 90% si cu emisii de CO < 250 mg/mc. Au in dotare standard un schimbator de caldura pentru descarcare de siguranta.

  Beneficii de retinut:

  • Acces usor la camera de ardere si compartimentul de cenusa pentru service simplu si curat;
  • Design compact, este livrat complet gata de conectare;
  • Poate fi utilizat ca o sursa de incalzire de sine statatoare sau poate fi folosit in combinatie cu alte sisteme pe gaz, motorina, peleti,  sisteme solare sau pompe de caldura.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email