Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Industrial / Cogenerare / Cogenerare pe biogaz din depozite de deseuri / Centrala de cogenerare GTK seria B 35 – 530 kWe

  Centrala de cogenerare GTK seria B 35 – 530 kWe

  Centralele de cogenerare Wolf K&S functioneaza pe baza de biogaz obtinut in statiile de epurare cu o eficienta de peste 90%.Wolf ofera solutii pentru aducerea biogazului in parametrii normali si recomanda tratarea in avans a problemei calitatii biogazului din deseuri in raport cu parametrii necesari pentru functionarea grupului de cogenerare;
  Cere Oferta
  In aceasta configuratie, instalatiile de cogenerare Wolf Kuntschar und Schlueter cu functionare pe biogaz sunt optimizate pentru compozitia chimica a gazului de depozit. La baza instalatiei se afla motoarele termice MAN cuplate cu generatoarele electrice Marelli. La zona inferioara a instalatie se gaseste cabinetul de schmbatoare de caldura si recuperatorul de caldura din gazele arse. In exterior se monteaza atenuatorul de zgomot de pe traseul de gaze arse pentru o functionare silentioasa.

  In varianta containerizata, deasupra grupului de cogenerare se monteaza turnul de racire inchis ce asigura functionarea instalatiei chiar in lipsa consumului termic la beneficiar.

  Caracteristici tehnice:

  • panou electric de comanda si automatizare complet echipat pentru a asigura sincronizarea automata cu reteaua sau cu un grup electrogen;
  • asigura modularea productiei de energie electrica si functionarea grupului de cogenerare chiar in lipsa consumului de agent termic prin directionarea circuitului de racire motor spre un turn de racire extern;
  • automatizarea si protectia grupului de cogenerare pot fi setate pana in punctul in care unitatea poate functiona complet fara asistenta umana.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email