Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Centrale termice / Centrale termice pe motorina / Centrale termice in condensare pe motorina COB/COB-CS

  Centrale termice in condensare pe motorina COB/COB-CS

  Centrala termica pe motorina in condensare compacta Wolf model COB sau cu rezervor de acumulare lateral pentru incalzire centrala model COB-CS. Realizeaza o ardere eficienta cu emisii scazute prin intermediul arzatorului incorporat si a schimbatorului de caldura solid Al-Si.
  Cere Oferta
  Centrale termice in condensare cu combustibil lichid, pentru incalzire centralizata cu eficienta de pana la 105%. Sunt caracterizate de o ardere eficienta si completa, cu condensatiea totala a gazelor de ardere.  Sunt livrate gata asamblate, ambalate pe un palet pentru transport si manevrare usoara.

  • Functionare in condensare cu combustibil lichid – motorina;
  • Complet echipata cu arzator modulant  in doua trepte;
  • Schimbator de caldura de inalta calitate, cu durata de viata lunga, fara restrictie in privinta unui debit minim de apa necesar;
  • Randament ridicat, de pana la 105%
  • Fabricat in Germania – garantie 5 ani pentru cazan
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email