Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Centrale termice / Centrale termice pe motorina / Centrale termice in condensare pe motorina TOB/TOB-TS

  Centrale termice in condensare pe motorina TOB/TOB-TS

  Incalzirea cu motorina nu a fost niciodata mai economica. Tehnologia in condensare de ultima ora folosita la noile centrale termice Wolf TOB / TOB-TS pe motorina asigura un confort ridicat si economii considerabile in buzunarul tau. Principiul general de functionare este acelasi ca la centrala termica COB – castigatoarea testului “Stiftung Warentest “.
  Cere Oferta
  Noutatea consta in imbunatatirea arzatorului prin folosirea principiului de combustie modulanta si a duzelor de amestec turbionare brevetate. Nu mai este nevoie de preincalzirea si evaporarea combustibilului, ceea ce duce la economisirea consumului de energie auxiliara. TOB la fel ca si echivalentul sau pe gaz CGB-2 moduleaza productia in functie de cererea efectiva. De asemenea, este disponibila si in vatrianta TOB-TS cu rezervor stratificat pentru acumulate a.c.m..

  Beneficii de retinut

  • Modularea puterii de iesire intre 6,6 – 18,6 kW pentru adaptarea la necesarul de caldura cerut;
  • Consum redus de energie datorita tehnologiei care nu are nevoie de preincalzirea combustibilului sau evaporarea acestuia;
  • Motor cu viteza variabila extrem de eficient;
  • Utilizarea optima a efectului de condensare datorita rezervorului cu stratificare si raspandirii controlate (tur/ temperatura retur);
  • Poate functiona cu motorina standard, motorina cu continut redus de sulf sau bio-diesel (B10);
  • Manometru electronic;
  • Combustie curata : emisii standard la 40/30 °C conform DIN 4702-8: CO < 6 mg/kWh, NOx < 48 mg/kWh.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email