Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Industrial / Epurare apa / Coagulanti si floculanti Servyeco / Coagulanti specifici / Coagulant organic lichid pentru eliminarea fosforului

  Coagulant organic lichid pentru eliminarea fosforului

  Coagulantii organici specifici creati de Servyeco sunt capabili sa inbunatateasca tratamentele actuale bazate pe coagulanti anorganici, cum ar fi clorura ferica.Produsele din seria ECOPHOS au fost dezvoltate pentru a creste eliminarea forsorului din sistemele secundare dupa tratamentele biologice.
  Cere Oferta
  Coagulantii organici specifici creati de Servyeco sunt capabili sa inbunatateasca tratamentele actuale bazate pe coagulanti anorganici, cum ar fi clorura ferica.

  Produsele din seria ECOPHOS au fost dezvoltate pentru a creste eliminarea forsorului din sistemele secundare dupa tratamentele biologice.

  Avantaje

  • Se evita utilizarea de materiale corozive, generand un namol deshidratat fara metale, ajungand sa aduca beneficii semnificative ale costurilor asociate cu produsul chimic si de gestionare a deseurilor.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email