Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Coagulanti naturali

  SERVYECO a dezvoltat o gama larga de coagulanti naturali obținuti din extracte de anumiți copaci. Sunt prezentați sub formă lichidă, au o structură polimerică de polifenoli, sunt coagulanți utilizați în apele reziduale cu rezultate optime. Structura lor chimică prezintă mai multe grupări polihidroxifenil, care au o mare afinitate pentru proteine, ioni metalici și alte macromolecule, cum ar fi polizaharidele. De asemenea, au proprietăți antimicrobiene, reducând sau eliminând astfel conținutul de microorganisme patogene capabile să provoace boli.
  Cere Oferta

  Coagulanti naturali

  SERVYECO a dezvoltat o gama larga de coagulanti naturali obținuti din extracte de anumiti copaci. Sunt prezentati sub forma lichida, au o structura polimerica de polifenoli, sunt coagulanti utilizati in apele reziduale cu rezultate optime. Structura lor chimica prezinta mai multe grupari polihidroxifenil, care au o mare afinitate pentru proteine, ioni metalici si alte macromolecule, cum ar fi polizaharidele. De asemenea, au proprietati antimicrobiene, reducand sau eliminand astfel continutul de microorganisme patogene capabile sa provoace boli.

  In general, coagulantii naturali ECOTAN sunt eficienti atat in ​​sistemele de sedimentare (sedimentare), cat si in sistemele de flotare.

  Avantaje

  • Seria ECOTAN nu modifica conductivitatea apei reziduale tratate
  • au proprietati antimicrobiene
  • eficienta coagulanta superioara permite agregarea coloidala mai activa si flocul mai consistent
  • reduce sau chiar elimina utilizarii floculantilor, realizand o precipitare eficienta inca din prima etapa de purificare
  • in urma folosirii acestor coagulanti rezulta un volum mic de namol
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email