Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Industrial / Epurare apa / Coagulanti si floculanti Servyeco / Coagulanti specifici / Coagulanti pentru reducerea sulfatilor

  Coagulanti pentru reducerea sulfatilor

  Produsele au ca scop precipitarea sulfatilor dizolvati prin tratamente fizico-chimice, pe baza formarii complexelor anorganice, printr-o procedura eficienta si profitabila. Tehnologia chimica dezvoltata de SERVYECO reduce namolul generat si mareste eficienta indepartarii obtinuta de tehnica curenta pe baza de calcar.Produsele ECOSULPHATE sunt utilizate pe scara larga in diferite sectoare industriale, cum ar fi hartia, mineritul, textilele, piatra naturala sau suprafata metalica galvanizata, printre altele.
  Cere Oferta
  Produsele au ca scop precipitarea sulfatilor dizolvati prin tratamente fizico-chimice, pe baza formarii complexelor anorganice, printr-o procedura eficienta si profitabila. Tehnologia chimica dezvoltata de SERVYECO reduce namolul generat si mareste eficienta indepartarii obtinuta de tehnica curenta pe baza de calcar.
  Produsele ECOSULPHATE sunt utilizate pe scara larga in diferite sectoare industriale, cum ar fi hartia, mineritul, textilele, piatra naturala sau suprafata metalica galvanizata, printre altele.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email