Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Configurator Wolf pentru centrale de tratare a aerului

  Planificarea unui climat confortabil poate fi atat de simpla

  Jetrun EnergoEco pune la dispoziția partenerilor sai soft-ul pentru configurarea centralelor de tratare a aerului Wolf KG Top si ofera asistenta tehnica pentru alegerea celei mai bune solutii de climatizare. Configuratorul se diferentiaza prin flexibilitate mare si permite utilizatorului sa construiasca unitati de tratare a aerului perfect personalizate.

  Incredibil de usor de utilizat, configuratorul Wolf pentru sistemele  HVAC  ofera printre altele:

  • calcul termodinamic
  • calcul pentru nivelul de zgomot
  • intocmirea caietului de sarcini si afisarea dimensiunilor si greutatii,
  • calcul pentru clasele de eficienta energetica.
  Configuratorul Wolf permite exportarea fisierelor in format DXF rapid, precis si simplu pentru prelucrare CAD, pot fi selectate diferite afisari 3D ale sistemului configurat si ofera informatii despre timpul de livrare pentru produsul dumneavoastra.

  Contacteaza-ne si intra in posesia celui mai bun instrument pentru crearea sistemului de ventilatie asa cum iti doresti  si obtine astfel o oferta exacta in functie de necesitatile tale!

  Nume Prenume*:
  Email*:
  Telefon*:
  Mesajul tau*:
  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
  Programul este conceput pentru utilizarea de catre personalul calificat. Pentru greselile facute in selectia sistemului de ventilatie responsabilitatea este exclusiva a utilizatorului programului. Pentru informatii suplimentare si training va rugam contactati-ne!
  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email