Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Tratare apa pentru case / Statii de dedurizare / Dedurizatoare cu structura dubla

  Dedurizatoare cu structura dubla

  Apa prezenta in natura este imbogatita cu numeroase saruri, cum ar fi calciu si magneziu. Cantitatea acestor substante determina duritatea apei, si anume cantitatea de calcar, care este cauza principala a depunerilor ce deterioreaza conductele si instalatiile interne (cazane, centrale termice, masini de spalat, robinete, etc.) Cea mai eficienta solutie la aceasta problema este dedurizarea cu ajutorul dedurizatoarelor dublu corp Pineco.
  Cere Oferta

  Tratamentul apei prin dedurizare este recomandat in cazul in care duritatea apei (calcarul) depaseste 15 grade franceze (°F) si este obligatoriu cand valorile sunt mai mari de 25 °F.

  Pentru a cunoaste duritatea apei se poate utiliza kit-ul DIY sau se pot cere informatii de la distribuitori (apeduct). Dedurizatorul pentru tratarea apei potabile trebuie să fie prevazut cu auto-dezinfectare a rasinilor, cum este prevazut în lege. Actiunea de dezinfectare se poate face in functie de timp (LOT) sau volum (LOV).

  Cum aleg dedurizatorul?

  Mai intai de toate, este esential sa se stie care sunt dimensiunile potrivite pentru dedurizator (dimensiunile dedurizatorului sunt exprimate in rasina litru). Dimensiunile pentru dedurizator depind de cantitatea si calitatea apei (duritate).Tabel1

  Pineco recomanda instalarea unui filtru inaintea dedurizatorului pentru a preveni nisipurile si impuritatile sa afecteze functionarea corecta si un dozator de polifosfati in spatele dispozitivului de dedurizare pentru a preveni depuneri reziduale.

  • Imbunatatirea calitatii apei potabile;

  • Isi pot gasi usor locul in subsol sau in camera centralei sau pot fi montate pe instalatia de apa rece inainte de intrarea in apartament;

  • Economie la gaz si curent electric, mareste eficienta centralelor termice, a masinilor de spalat, incalzitoarelor de apa, etc.

  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email