Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Dedurizator Macro-P

  Seria de dedurizatoare cu rasini Macro-P a fost proiectata pentru tratarea apei de put dura si cu prezenta scazuta de fier si amoniac in continut. Rasina este de tipul schimb de ioni, macroporoasa puternic cationica si se prezinta sub forma de granule sferice de culoare gri deschis.
  Cere Oferta

  Caracteristicile apei de tratat : fier <0,6 mg/l, ioni de amoniu <1,5 mg/l. Pentru implementare trebuie tinut cont de cateva sfaturi: instalarea in amonte a  unui filtru de protectie cu gradul de filtrare de 100-50 µ, iar in aval instalarea unui dozator de polifosfati pentru uz alimentar.

  Avantaje:

  • Calitatea apei potabile este imbunatatita;
  • Economie de energie, dedurizarea previne depunerile de calcar ce cauzeaza izolatie termica la aparatele de incalzit;
  • Eficienta crescuta si durata de viata mai mare pentru cazane termice, centrale termice, schimbatoare de caldura, masini de spalta rufe si vase;
  • Fara pete in cabinele de dus, pe chiuvete sau pe suprafetele contaminate de apa dura.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email