Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Eliminare siloxani

  Siloxanii sunt compusi organici ai siliciului, compusi ce pun o problema deosebita pentru functionarea motoarelor termice pe biogaz. Siliciul continut in gaz este eliberat prin ardere in cilindri si se depune ca un praf foarte fin pe cilindrii, pistoane si supape provocand blocarea si abraziunea acestor piese.Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie solutii de eliminare a siloxanilor, produse de PpTek, principalul dezvoltator in Marea Britanie al filtrelor de eliminare a siloxanilor.
  Cere Oferta
  Solutia de filtrare cu membrana regenerabila se deosebeste de solutiile de filtrare pe baza de carbon activat existente  pe piata in prezent. Dezavantajul utilizarii mediului filtrant din carbon activat este dat de proprietatea carbonului de a absorbi umiditatea din gaz. Astfel, materialul filtrant isi pierde rapid proprietatile filtrante, nu poate fi regenerat si trebuie inlocuit. Spre deosebire de filtrele de carbon antivat, filtrele PpTek resping apa, pot fi regenerate pe loc, fara costuri de eliminare, avand o putere de filtrare de 10 ori mai mare decat a filtrelor similare de carbon sau grafit.

  Solutiile de filtrare siloxani oferite au o durata de viata de 5 – 7 ani fara inlocuire, poate funcționa fără uscarea prealabila a biogazului, nu are costuri de eliminare atunci când trebuie schimbat și are o amprentă fizica mică. Ca unitatea de filtrare este usor de montat, usor de mutat și are un minim de întreținere, deoarece există foarte puține piese în mișcare pe unitate.

  Filtru PpTek poate fi setat  si pentru a indeparta COV-urilor din biogaz, cum ar fi compuși clorurați, în plus față de siloxani.

  Unitatea de filtrare din otel inoxidabil, poate sustine diverse valori de debit a gazului, de la 50 m3/h la 5000 m3/h, pentru o singura unitate.

  Pentru debite mai mari se recomanda folosirea mai multor filtre in paralel.

  Caracteristici produs :

  • Costuri reduse de mentenanta;
  • Controlat de microprocesor;
  • Regenerare automata;
  • Elimina problemele de garantie pentru motoarele de cogenerare;
  • ATEX Conform (Zona 1 sau 2);
  • Optional conexiune IP Modbus TCP.
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email