Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Energy Savings Interactive Seminars

  Ultimele noutati in materie de eficienta energetica pentru cladiri la un pahar cu vin

  Jetrun EnergoEco organizeaza periodic seminariile ESIS (Energy Savings Interactive Seminar), un eveniment dedicat celor mai noi solutii si tehnologii HVAC.
  ESIS incurajeaza comunicarea si cooperarea intre specialistii din domeniul constructiilor/instalatiilor: arhitecti, ingineri, dezvoltatori, etc. intr-un cadru informal dar in acelasi timp interactiv si eficient si are ca scop stabilirea si dezvoltarea de relatii intre persoane care impartasesc aceeasi misiune – realizarea de cladiri eficiente energetic.

  Cogenerare si trigenerare, racire de inalta eficienta cu tehnologia Turbocor, sisteme industriale in pompa de caldura reversibila, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura si umiditate, centrale termice in condensare, toate aceste tehnologii sunt acum la indemana proiectantilor si contractorilor de instalatii pentru a realiza cladiri eficiente energetic si pentru obtinerea certificatelor aferente.

  Sunt invitati sa participe reprezentantii tuturor disciplinelor din domeniul constructiilor. Pentru informatii si invitatii legate de urmatorul eveniment va rugam sa va inscrieti folosind formularul de mai jos sau contactati -ne telefonic la 0736 360 736.

  Formular de inscriere

  Nume Prenume*:
  Email*:
  Telefon*:
  Mesajul tau*:
  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email