Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Filtre biogaz

  Biogazul generat in digestoarele anaerobe este saturat cu apa si contine spuma, particule de nisip si contaminanti, de aceea este foarte important ca biogazul sa fie tratat inaintea utilizarii.Jetrun Energo Eco va pune la dispozitie, in colaborare cu producatorul Progeco, o gama larga de filtre concepute pentru a elimina eficient umezeala si rezidurile: filtre cu pietriș, filtre ceramice, filtre combinate si filtre ciclon.Filtrele Progeco sunt disponibile in constructie standard AISI 304 sau la cerere AISI 316L sau Ti si sunt dimensionate pentru debite de biogaz de pana la 1.200 m3/h.
  Cere Oferta
  Filtre cu pietris

  Filtrele cu pietris Progeco FGP se instaleaza in conductele de biogaz pentru filtrarea grosiera a biogazului, pentru eliminarea apei condensate si a altor reziduri. Sunt realizate ca un recipient din otel umplut cu pietris grosier, cu o dimensiune granulara intre 30 si 60 mm.  Un dispozitiv extern de captare a apei permite eliminarea continua a apei condensate.

  Filtrele de pietris Progeco pot fi instalate cu mai multe dispozitive opționale cum ar fi indicatoare de presiune diferențială, porturi de prelevare a probelor de biogaz, etc

  De asemenea, pentru reducerea costurilor, filtru de pietris se poate combina in aceiasi carcasa, cu un filtru ceramic pentru filtrare fina.

  • potrivite pentru debite de la 0 la 1.200 m3/h;
  • constructie in inox AISI 304 sau special AISI 316 L/Ti;
  • prevazute cu sistem de eliminare continua a condensului cu garda hidraulica.
  Filtre ceramice

  Filtrele ceramice Progeco FCP se instaleaza in conductele de biogaz, de obicei inaintea instalatiei de ardere sau cogenerare, pentru indepartarea particulelor fine si a apei condensate. Filtrarea biogazului se realizeaza cu ajutorul unor coloane ceramice poroase cu orificii cu diametrul de la 5 la 60 de microni. Un dispozitiv extern de captare a apei permite eliminarea continua a apei condensate.

  Filtrele de pietris Progeco pot fi instalate cu mai multe dispozitive opționale cum ar fi indicatoare de presiune diferențială, porturi de prelevare a probelor de biogaz, etc. De asemenea, pentru reducerea costurilor, filtru de ceramica se poate combina in aceiasi carcasa, cu un filtru de pietris.

  • potrivite pentru debite de la 0 la 1.200 m3/h;
  • constructie in inox AISI 304 sau special AISI 316 L/Ti;
  • prevazute cu sistem de eliminare continua a condensului cu garda hidraulica;
  • capac demontabil pentru inspectie si curatare.
  Filtre ciclon

  Filtrele ciclon Progeco sunt proiectate pentru a indeparta reziduri solide si lichide din biogaz. Se instaleaza, de regula, dupa fiecare dispozitiv de fermentare, pentru a indeparta volumul mare de apa condensata si inainte de instalatia de recuperare a energiei. Prima etapa de indepartare a rezidurilor si condensare a umiditatii din gaz este efectuata de o combinație intre forta centrifuga și scăderea bruscă a vitezei, iar a doua etapa are loc intr-o sita de otel inoxidabil, unde particulele de dimensiuni mai mici sunt indepartate din fluxul de biogaz. Un dispozitiv extern de captare a apei permite eliminarea continua a apei condensate.

  • gama de la FXP 150 la FXP 1.200, debite de pana la 1.200 m3/h;
  • constructie standard AISI 304 sau optional AISI 316 L/Ti;
  • prevazute cu sistem de eliminare continua a condensului cu garda hidraulica;
  • capac demontabil pentru inspectie si curatare.
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email