Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Filtru de apa BWT Aquaboy

  AQUABOY - sistem de filtrare pentru apa de baut

  sigur, ecologic, economic

  AQUABOY – este un sistem de filtrare al apei ce transforma apa de la robinet in apa de inalta calitate chiar in bucataria voastra.

  Punctul forte al sistemului de filtrare BWT Aqauboy este membrana speciala cu pori de 0.02 μm ce lasa sa treaca apa si mineralele utile din apa dar retine impuritatile si poluanti, inclusiv bacteriile si virusii.

  In urma filtrarii, echilibrul chimic si PH-ul natural al apei nu se schimba iar apa filtrata pastreaza toate mineralele si oligoelementele utile organismului.

  Pentru o si mai buna filtrare, sistemul Aquaboy incorporeaza suplimentar o sectiune de filtrare cu carbune activat, sectiune ce îndeparteaza substantele ce schimba gustul si mirosul apei si absoarbe substantele organice nedorite dizolvate în apa.

  Unitatea filtranta poate fi instalata simplu, sub chiuveta si se cupleaza foarte usor la robinetul dedicat pentru apa potabila. Robinetul este usor de instalat si folosit, are o forma eleganta si este dotat cu un led ce indica atunci cand este necesar sa schimbati filtrul. Setul de racordare al filtrului Aquaboy contine robinetul cromat, cu lampa LED, precum si elementele de racordare necesare pentru montarea instalatiei.

  Tehnologia unica de purificare a apei  - AquaBoy

  Primul pas – Apa de la robinet curge printr-un cartus de filtrare a apei

  Pasul 2 – Apa trece printr-un filtru pentru îndepartarea mirosurilor si gustului (de exemplu, mirosul de clor), a colorantilor naturali (de exemplu,  substante humice) si pentru dezinfectarea apei potabile.

  Pasul 3 - Apa este filtrata prin membrana speciala. Acesta este un sistem de “micro-filtrare cu blocare”. Dimensiunea porilor este atat de mica încat bacteriile nu pot trece prin ei. Filtrul este de asemenea prevazut cu bactericid pentru a asigura o durata de functionare de 6 luni.

  Pasul 4 – Rezultatul este o apa curata, igienica si sigura de baut.

  Beneficii:

   

  Apa curata, sigura, fara bacterii direct de la robinet

   

  Nu mai este nevoie sa carati si sa stocati apa imbuteliata

   

  Dispozitiv compact, usor de instalat sub chiuveta din bucatarie. Recomandat de instalatorii profesionisti!

   

  Mai putine deseuri din plastic

   

  Apa filtrata de la robinet este mult mai economica decat apa imbuteliata

  CERE OFERTA

  Apa pura pentru intreaga familie!

  Nume Prenume*:
  Email*:
  Telefon*:
  Mesajul tau*:
  Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email