Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Floculanti anionici lichizi

  Seria ECOPOL AL este polimeri lichizi pe baza de poliacrilamida, cu greutate moleculara ridicata si densitati diferite de încarcare. Acesti polielectroliti anionici actioneaza ca acceleratori ai sedimentarii dupa tratamentul anterior al coagularii sau ca agenti de limpezire în sedimentare statica.Seria ECOPOL AL prezinta polimeri anionici cu greutate moleculara ridicata, cu densitati diferite de incarcare.
  Cere Oferta
  Seria ECOPOL AL este polimeri lichizi pe baza de poliacrilamida, cu greutate moleculara ridicata si densitati diferite de încarcare. Acesti polielectroliti anionici actioneaza ca acceleratori ai sedimentarii dupa tratamentul anterior al coagularii sau ca agenti de limpezire în sedimentare statica.

  Seria ECOPOL AL prezinta polimeri anionici cu greutate moleculara ridicata, cu densitati diferite de incarcare.

  Avantaje

  • pot trata o gama larga de ape reziduale din anumite industrii, oferind o solutie personalizata in aproape toate cazurile
  • greutatea moleculara a polielectrolitului favorizeaza procesele de reticulare a solidelor suspendate prin lantul polimeric
  • pre-dizolvarea produsului in apa imbunatăteste substantial eficienta sa in comparatie cu floculanti solizi, deoarece timpul de maturare este mai mic si preparatul este stabilizat in continuare, facilitand dozarea automatizarii si evitand problemele de dozare a echipamentului de întretinere
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email