Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Industrial / Epurare apa / Coagulanti si floculanti Servyeco / Floculanti / Floculanti cationici lichizi incrucisati

  Floculanti cationici lichizi incrucisati

  Seria ECOPOL CLR - polimeri emulsifianti lichizi reticulati pe baza de poliacrilamida cu densitati mari de greutate moleculara si diferite. Acesti polielectroliti cationici actioneaza ca acceleratori in formarea flocului, in general in sisteme de flotare si ca agenti pentru separarea apei de namol, imbunatatind procesele de deshidratare, cum ar fi centrifugele si filtrele de banda.
  Cere Oferta

  Floculanti cationici lichizi incrucisati

  Seria ECOPOL CLR – polimeri emulsifianti lichizi reticulati pe baza de poliacrilamida cu densitati mari de greutate moleculara si diferite. Acesti polielectroliti cationici actioneaza ca acceleratori in formarea flocului, in general in sisteme de flotare si ca agenti pentru separarea apei de namol, imbunatatind procesele de deshidratare, cum ar fi centrifugele si filtrele de banda.

  Dozaj

  • Seria ECOPOL CLR – polimeri emulsifianti lichizi reticulati pe baza de poliacrilamida cu densitati mari de greutate moleculara si diferite. Acesti polielectroliti cationici actioneaza ca acceleratori in formarea flocului, in general in sisteme de flotare si ca agenti pentru separarea apei de namol, imbunatatind procesele de deshidratare, cum ar fi centrifugele si filtrele de banda.

  Avantaje

  • Datorita structurii organice reticulate bazate pe polimeri acrilamidici, prezinta o eficienta mai buna in separarea componentelor organice voluminoase, ca uleiuri si unsori, comparativ cu polimerii liniari cum ar fi seria ECOPOL CL
  • Pre-dizolvarea produsului in apa imbunatateste in mod substantial eficienta sa in comparatie cu floculanti solizi, deoarece timpul de maturare este mai mic si preparatul este stabilizat in continuare, facilitand dozarea automatizata si evitand problemele de intretinere a dozelor de echipamente
  • Seria ECOPOL CLR prezinta o gama larga de produse floculante cu proprietati fizico-chimice intrinseci diferite, capabile sa asigure tratamentul adecvat in fiecare caz si, prin urmare, reducerea resurselor necesare pentru tratarea adecvata sau reutilizarea apelor reziduale. Acest lucru are un impact direct asupra reducerii costurilor de tratament, a cresterii duratei de viata a instalatiilor, a eliminarii resurselor umane si a limitarii deseurilor generate.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email