Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Industrial / Epurare apa / Coagulanti si floculanti Servyeco / Floculanti / Floculanti cationici lichizi lineari

  Floculanti cationici lichizi lineari

  Seria ECOPOL AL se concentreaza pe polimeri lichizi emulsifiati pe baza de poliacrilamida, cu greutate moleculara mare si densitati diferite de incarcare. Aceste produse actioneaza ca acceleratori in formarea de flocoane, in general, in sisteme de flotare si ca agenti pentru separarea apei de namol, imbunatatind procesele de deshidratare.In plus, seriile ECOPOL CL 40 si ECOPOL CL 65 difera usor de alte produse din aceasta gama, deoarece structura lor chimica se bazeaza pe dispersii apoase. Prin urmare, aceste produse sunt usor de dizolvat in apa, necesitand un timp de reactie mai scurt si ofera posibilitatea de a prepara solutii apoase mai concentrate cu un timp de maturare mai mic.
  Cere Oferta
  Seria ECOPOL AL se concentreaza pe  polimeri lichizi emulsifiati pe baza de poliacrilamida, cu greutate moleculara mare si densitati diferite de incarcare. Aceste produse actioneaza ca acceleratori in formarea de flocoane, in general, in sisteme de flotare si ca agenti pentru separarea apei de namol, imbunatatind procesele de deshidratare.

  In plus, seriile  ECOPOL CL 40 si ECOPOL CL 65 difera usor de alte produse din aceasta gama, deoarece structura lor chimica se bazeaza pe dispersii apoase. Prin urmare, aceste produse sunt usor de dizolvat in apa, necesitand un timp de reactie mai scurt si ofera posibilitatea de a prepara solutii apoase mai concentrate cu un timp de maturare mai mic.

  Dozare

  • Acest tip de produs este in forma lichida si se aplica intr-o solutie de apa (0,2%). Pentru acest preparat, produsul lichid se adauga lent  in apa agitata manuala sau automata. Dupa o perioada de maturare, amestecul este gata pentru a fi dozat prin pompare. Dupa dozare, dimensiunea flocoanelor  formate in apa uzata trebuie sa se schimbe rapid, crescand in mod constant la o valoare maxima. Mai mult decat atat, separarea apei este cel mai evident, fiind foarte vizibil dupa colectarea unei probe cu toate produsele dozate.

  Avantaje

  • pre-dizolvarea produsului in apa substantial imbunatatita in comparatie cu produsele solide, iar timpul de maturare este mai mic, iar preparatul este mai bine stabilizat, facilitand automatizarea dozari si  evitarea problemelor de intretinere echipamente dozare
  • seriile ECOPOL CL40 si ECOPOL CL65  se pot doza direct fara dizolvarea anterioara in apa
  • seria ECOPOL CL prezinta o gama larga de produse floculante cu proprietati fizico-chimice intrinseci diferite, capabile sa asigure tratamentul adecvat in fiecare caz si, prin urmare, reducerea resurselor necesare pentru tratarea sau refolosirea corespunzatoare a apelor reziduale. Acest lucru are un impact direct asupra reducerii costurilor de tratament, a cresterii duratei de viata a instalatiilor, a eliminarii resurselor umane si a limitarii deseurilor generate
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email