Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Generatoare de aer cald PCH

  Modulele PCH sunt concepute pentru a servi ca unitati de incalzire in centralele de tratare a aerului si sistemele roof-top. Acestea pot functiona pe gaz sau motorina. Generatoarele de aer cald PCH sunt module in condensare cu arzator modulant cu preamestec, schimbator aer-aer, emisii reduse de noxe, CO=0 si placa electronica de control (pentru centralele de tratare a aerului cu debit cuprins intre 1200-50000 mc/h)
  Cere Oferta
  Arzatorul este realizat in intregime din otel inoxidabil si supus unor procese ingineresti specifice pentru a garanta fiabilitate si performanta termo-mecanica de top. Lipsa inertiei termice are ca efect incalzirea mediului inconjurator in doar cateva minute iar randamentul lor poate atinge 105% calculat la valoare calorica neta. Combustia eficienta- reduce considerabil consumul de combustibil cu 30% pana la 50%.
  • Eficienta energetica mare;
  • Consumul de gaz este considerabil redus;
  • Schimbator de caldura si camera de combustie din otel inoxidabil.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email