Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Mixere si Agitatoare

  Fiecare digestor al unei instalatii de biogaz trebuie să conţină un mixer, crucial pentru păstrarea omogenităţii substratului şi garanţia că gazul este eliberat în mod egal din toata masa procesata. Jetrun Energo Eco va pune la dispozitie o gama larga de mixere si agitatoare, colaborand cu furnizori cu experienta pentru a va oferi solutia optima: Ecoplants, Criman, Stamo si Suma.
  Cere Oferta
  Mixere cu elice intubata (cu tub de aspiratie)

  Mixarele EAR, cu elice intubata, furnizate de Ecoplants, sunt fabricate din otel zincat sau inox, fiind compuse din tubul de aspiratie, motor electric cu reductor, mixer cu surub si disc deflector. Direcția de rotație este atât sensul acelor de ceasornic și invers acelor de ceasornic. Tubul de aspiratie central servește pentru a obține o circulare forțată a nămolului în ambele direcții de curgere, indeplinind astfel două cerințe importante ale procesului: directia de curgere atat de sus in jos cat si de jos in sus. Numărul și mărimea mixerelor EAR depinde de diametrul și volumul rezervorului digestie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati tabelul de mai jos :

  Beneficii :

  • Controlul spumei;
  • Stratificare a scumului si a stratului supernatant;
  • Mixare intensa a intregului bazin de fermentare;
  • Temperatura uniforma in conformitate cu volumul de namol;
  • Mediu optim pentru bacterii;
  • Mentenanta fara necesitatea golirii rezervorului.
  Agitatoare verticale

  Agitatoarele verticale Stamo sunt proiectate si fabricate pentru a indeplini cerintele de procesare ale clientului, in functie de dimensiunile bazinului. Alegerea intre diverse tehnologii (agitator vertical, agotator intubat, mixere submersibile, agitator cu aer comprimat etc.) tine de specificul fiecarui proiect si de experienta beneficiarului si a proiectantului cu fiecare dintre aceste tehnologii. Stamo ofera o gama larga de agitatoare verticale.

  Caracteristici:

  • Putere de la 0,09 la 300 kw;
  • Actionare : ghidata, directa, prin curea, cu aer, hidraulica;
  • Montare: pe flansa motorului IEC, pe placa de montaj, pe un suport de fier turnat sau sudat;
  • Rotor : cu un singur rotor sau cu mai multe, in functie de specificatiile clientului ; diametru Ø75 – Ø8000 mm;
  • Optiuni : inel de captura pentru stabilizare ax ; diverse tipuri de otel ; motor ATEX.
  Mixere submersibile

  Mixerele submersibile sunt utilizate in digestoare pentru a amesteca si omogeniza substratul, crescand productia de biogas a instalatiei si prevenind depunerea rezidurilor solide, ce in timp, ii pot reduce eficienta, infundand tevile.

  Mixerele submersibile Criman fabricate din otel inoxidabil, au un design deosebit si pot fi folosite chiar si in conditii extreme datorita combinarii diferitelor materiale cu folosirea elicelor cu profil de curatare proprie.

  Specificatii tehnice:

  • Capacitate: de la 318 pana la 1137 mł/h
  • Forta axiala: de la 153 pana la 429 N
  • Puterea motorului: de la 0,75 kW pana la 3 kW
  Mixerele submersibile Suma sunt proiectate pentru a fi folosite in fermentatoare, fermentatoare secundare si depozite. Acestea asigura distribuirea optima a temperaturii si nutrientilor, din rezervor.  Acestea se gasesc sub diverse versiuni, in functie de tipurile de rezervoare, avand specificatii tehnice variate.
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email