Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Accesorii / Modul de amestec Wolf MM

  Modul de amestec Wolf MM

  Modulul de amestec MM este un modul de extensie pentru reglarea unui singur circuit de amestecare (ex. circuit de amestec cu vana cu 3 cai). Poate fi utilizat la gama de centrale termice conventionale sau in condensare Wolf si de asemena poate fie extins prin intermediul interfetei eBUS cu un alt modul de control.
  Cere Oferta
  Compatibil cu:

  Centrale termice: CGB, CGB-K, CGS, CGW, CSZ, COB, COB-TS, CGU-2, CGU-2K, CGG-2, CGG-2K, CGG-1K, CNU, CNU-CB/CE, CNK, CNK-CB/CE, MKS, GKS Eurotwin, GKS Dynatherm, CHU, CHK-CB/CE, MK-1, MK-2, MGK, FNG, FNG-FB/FE, NG-31E, NG-31ED.

  Pompe de caldura: BWL-1-A, BWL-1-I, BWS-1, BWW-1.

  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email