Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Sisteme solare / Panouri solare / Panouri solare cu tuburi vidate CRK

  Panouri solare cu tuburi vidate CRK

  Panourile cu tuburi vidate de la Wolf functioneaza cu un schimbator de caldura in sistemul de tuburi vidate. Acestea ajung la o temperatura de absobtie ridicata si eficienta mare chiar si la un nivel scazut de radiatii solare.
  Cere Oferta
  Primavara si toamna, in special, permit colectarea de energie solara suficienta pentru a putea face fata prepararii de apa calda menajera dar si incalzire. Designul ofera avantajul instalarii usoare fiind furnizate complet asamblate. Suprafetele absorbante si reflectoare sunt optim protejate impotriva imbatranirii si murdariei  ceea ce confera o durata mare de viata.

  Avantaje dintr-o privire:

  • CRK indeplineste conditiile pentru certificatul de mediu „Blue Angel”;
  • Performanta mare intr-un spatiu mic. Randament ridicat, in special primavara si toamna, potrivit pentru combinatia de pregatire a.c.m. si suport pentru incalzire;
  • Durata lunga de viata: colector cu circulatie directa, foloseste principiul thermosului, vid de lunga durata, confectionat din sticla borosilicata pentru protectia la socuri (grindina);
  • Flexibil:  Design modular, poate fi adaptat la spatiul disponibil pe acoperis;
  • Design atractiv si asamblare usoara;
  • Garantie 5 ani.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email