Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Perdea de aer Charisma

  Modelul de perdea de aer arhitecturala Charisma este potrivit pentru incaperi cu cerinte vizuale si estetice inalte adaptat pentru usi glisante automate. Carcasă cilindrica laminata pentru montaj vertical sau orizontal. Standard carcasele sunt lacuite in ton RAL 9010 (alb Traffic). Daca se doreste, sunt disponibile toate nuantele din paleta de culori RAL si NCS, precum si culori speciale, in conformitate cu cerintele clientului.
  Cere Oferta
  Perdeaua de aer Charisma  este dotata cu tehnologia camerelor de presiune cu duze pentru o putere si distributie a aerului mai buna. Perdelele de aer Charisma sunt disponibile in 4 clase de performanta proiectate pentru cele mai inalte standarde estetice, suruburile si conexiunile nu sunt vizibile. Gama dispune de perdele de aer cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica.

  Caracteristici:

  • Lungime cuprinsa intre 1,8 si 3 m; inaltime montaj: 1-3 m; volum de aer: 1.400 – 11.340 m3/h, nivelul de zgomot: max 54-62 dB(A);
  • Conexiunile pentru suruburi si niturile nu sunt vizibile la exterior;
  • Panou de admisie a aerului adaptat la forma dispozitivului, realizat din oțel inoxidabil lustruit 1.4301, sau acoperit cu pulbere in ton RAL la alegere;
  • Flux de aer produs cu sistemul patentat cu camera de presiune cu duze. Sistemul cu camera de presiune  consuma cu 40% mai putina energie pentru a atinge aceleasi performante de screening.
  • Calitate germana.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email