Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Perdea de aer Delta

  Cu un design in forma de aripa, perdeaua de aer modelul Delta este potrivita pentru montaj vizibil, disponibila in 3 clase de înaltă performanță. Cu sistemul de camera de presiune cu duze aprox. cu 40% mai puțină energie este consumata pentru a atinge aceleași performanțe de screening.
  Cere Oferta
  Perdeaua de aer Delta este prevazuta cu capace de acoperire adaptate la forma carcasei, iar conexiunile si suruburile nu sunt vizibile. Grilele de admisie a aerului retractabile sunt realizate din tabla de otel perforat pentru o curatare usoara si schimbarea filtrului. Sunt prevazute cu clapeta de acces la baterie si filtru.

  Caracteristici:

  • Lungimi cuprinse intre 1 si 3 m, inaltime de montaj max. 4 m, nivelul de zgomot: max 54-62 dB(A);
  • Clapeta mare pe partea de dedesubt a dispozitivului pentru acces usor la ventilator, baterie de încălzire și de filtru în timpul service-ului  și asamblarii;
  • Flux de aer produs cu sistemul patentat cu camera de presiune cu duze. Sistemul cu camera de presiune  consuma cu 40% mai putina energie pentru a atinge aceleasi performante de screening.
  • Calitate germana.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email