Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Perdea de aer Rondo

  Perdea de aer cu un design robust realizat din otel galvanizat special proiectata pentru usi rotative. Rondo este o perdea de aer specializata si este disponibila in 3 modele proiectate pentru montajul orizontal deasupra sau in interiorul usilor rotative. Practic invizibila, perdeaua de aer Rondo are raza suflantei adaptata la raza usii rotative.
  Cere Oferta
  Toate modelele  de perdele de aer din gama Rondo sunt dotate cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu duze si sunt utilte cu motoare EC care economisesc pana la 40% din energie.

  Caracteristici:

  • Inaltime de montaj intre 2.5 m si 3.5 m; volum de aer cuprins intre 1 800 mc/h si 11 000 mc/h;
  • Functioneaza cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica;
  • Conexiuni pentru incalzire opționale dispuse sus sau in lateral, filet interior (imperial) în funcție de mărime și de ieșire
  • Refularea aerului se face prin intermediul unei camere de deviere realizata din tablă de oțel galvanizat, pentru controlul fluxului de aer si transmitere optima în zonele critice și prin intermediul suporturilor de evacuare adaptate la raza usii rotative.
  • Calitate germana.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email