Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Perdea de aer Silent

  Perdelele de aer Silent sunt ideale pentru instalarea in locuri publice unde linistea este o cerinta obligatorie cum ar fi in hoteluri, cladiri de birouri, spitale si biblioteci. Perdelele de aer Silent sunt prevazute cu sistemul de duze inovatoare CONVERGO ®, patent Teddington, cu un design inteligent care realizeaza un scut de protectie foarte eficient folosind volume de aer mici, astfel nivelul de zgomot este foarte redus.
  Cere Oferta
  Modelele de perdele de aer Silent cu instalare orizontala sunt concepute pentru usi batante sau usi glisante automate. Disponibile in 3 clase de performanta, modelele Silent sunt echipate cu motoare, care sunt la fel de silentioase ca o șoaptă și care au izolare fonica eficienta. Seria Silent este conceputa pentru montaj in plafoane suspendate pentru a obtine un efect de izolare fonica suplimentar.

  Caracteristici:

  • Inaltime de montaj de la 2.6m la 3.5 m;
  • Sistemul CONVERGO ® cu duze pentru turbulente scazute, distribuie uniform curentul de aer pe toata lungimea dispozitivului;
  • Sectiune cu lamele special conceputa pentru compresia jetului de baza si trecerea la exteriorul fluxului de aer.
  • Calitate germana.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email