Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Perdea de aer Ratiovent

  Seria de perdele de aer Ratiovent pentru instalare orizontala sau verticala este ideala pentru toate domeniile de aplicatii industiale. Perdelele de aer seria Ratiovent pot fi echipate optional cu tehnologia conventionala cu lamele in zona de evacuare a aerului sau cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu sistem de duze.
  Cere Oferta
  Sistemul de duze nu prezinta pierderi si foloseste cu aproximativ 40% mai putina energie decat dispozitivele cu lamele pentru aceeasi performanta. Perdelele de aer Ratiovent sunt fiabile si eficiente energetic in utilizarea de zi cu zi. Avantajele perdelelor de aer Ratiovent: Sectiunea gurii de refulare a aerului variabila; consum de energie redus; design compact; instalare usoara; investitie mica ; amortizare rapida; calitate germana.

  Caracteristici:

  • Carcasa robusta din tabla de otel galvanizat acoperita cu pudra in culoare RAL 7011 (gri inchis) sau conform specificatiilor clientului.
  • Grilaj anticoroziv pentru admisia aerului;
  • Ventilatoare axiale de inalta performanta, 400 V, 50 Hz, 3Ph, clasa de protectie IP54, contacte termice de iesire, aripi dinamice echilibrate;
  • Schimbatoare de caldura performante, design Al-Cu; perdelele de aer Ratiovent pot fi livrate optional cu sau fara schimbator de caldura.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email