Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Perdea de aer C-Series

  Perdelele de aer Teddington din seria C disponibile in doua categorii de performanta sunt ideale pentru aplicatii din domeniul comercial si pentru cladirile de birouri. Dotate cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu duze EVOLVENT ®.
  Cere Oferta
  Duzele de mici dimensiuni comprima si accelereaza aerul in zona de descarcare. Un curent precis si concentrat de aer este creat pe toata lungimea perdelei de aer oferind un potențial de economisire a energiei enorm in comparatie cu dispozitivele conventionale. Cu două categorii de performanță și cinci lungimi,  tipul C-Series poate fi implementat în mod flexibil în toate  spatiile comerciale si de birouri.

  Caracteristici:

  • Carcasa cu design modern din otel fabricata cu masini CNC, acoperire cu pudra in culoare RAL 9010 (alb); mai multe culori disponibile la cerere,
  • Prezinta clapeta de inspectie pentru schimbarea filtrelor;
  • Ventilatoare radiale cu motor AC 230V / 50 Hz, amortizarea vibratiilor;
  • Dimensiuni: lungimi disponibile pentru perdelele de aer din seria C de la 100 la 300 cm; inaltime maxima de instalare 3.25 m;
  • Functionare cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica;
  • Functii de racire si incalzire, pot fi integrate intr-un sistem VRF
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email