Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Perdea de aer P-Series

  Perdele de aer cu un design atractiv echipate cu sistemul de descarcare CORRIGO®. Acest lucru permite ca perdeaua de aer sa se potriveasca oricaror conditii de la intrarea in cladirea dumneavoastra.In comparatie cu sistemele conventionale, perdelele de aer din seria P au o eficienta mult mai mare.
  Cere Oferta
  Aceste perdele de aer detin un mod inteligent si eficient de ecranare pentru usi de pana la 3m inaltime. Elementul de evacuare a aerului poate fi pivotat in ambele directii, astfel perdeaua de aer se poate adapta perfect la conditiile spatiale.

  Caracteristici:

  • Perdelele de aer din seria P sunt versatile, disponibile in versiuni preasamblate pentru o instalare simpla, trei modele, cinci lungimi.
  • Mentenanta usoara, nivel de zgomot redus.
  • Perdele de aer calitate germana.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email