Skip to main content
search
Noutati

Perdele de aer pentru magazinul C&A Vaslui

By 26/04/2018No Comments

În luna februarie 2018 am furnizat către magazinul C&A Vaslui un sistem de perdele de aer Teddington cu tehnologie CONVERGO® pentru intrarea principală și pentru ușa dedicată personalului. Sistemul instalat a fost conceput special de Teddington pentru magazinele C&A având în vedere cerințele clientului în privința eficienței energetice, a gradului de confort și a aspectului estetic.


Perdelele de aer sunt racordate la sistemul VRF al magazinului, folosind drept sursă de încălzire un sistem cu expansiune directă în pompa de căldură. Teddington VRF este noua tehnologie de referință pentru sistemele de barieră de aer. Cel mai mare beneficiu al acestei tehnologii este faptul că aceeași unitate poate fi utilizată pe timpul iernii pentru încălzire. Eficiența energetică a sistemului VRF este impresionantă.

Beneficiile tehnologiei VRF constau în simplitatea instalării, realizarea încălzirii și răcirii printr-o singură unitate, control facil al întregului sistem prin folosirea unui controler electronic cu afișaj local sau al sistemului central de gestionare a clădirii, reducerea consumului de energie. Rolul perdelei de aer este să asigure o barieră invizibilă, dar eficientă între aerul interior și aerul exterior, eliminând astfel curenții neplăcuți de aer, rata de îmbolnăviri la locul de muncă și pierderile energetice cauzate de schimbul de aer necontrolat cu exteriorul. Tehnologia patentată CONVERGO® Teddington creează o barieră de aer cu 40% mai eficientă decât tehnologia convențională. Tehnologia Teddington permite de asemenea reducerea debitului de aer nominal pentru un consum de energie cu 30-40% mai redus.

Eliminarea circulațiilor necontrolate de aer prin sisteme de perdele de aer este mai ales importantă în spații în care ușile sunt ținute frecvent deschise, în magazine sau clădiri de birouri, spații industriale și centre logistice. Debitul, viteza, temperatura și orientarea jetului trebuie alese corespunzător aplicației pentru a obține economiile de consum și confortul dorit.

Consumurile energetice reduse la minim și creșterea gradului de confort în spațiul deservit sunt principalele beneficii ale sistemului de perdele de aer.

Vă invităm să vedeți clipul video ce explică în detaliu modul de lucru al perdelelor de aer Teddington.

https://www.youtube.com/watch?v=trMY5MhfQTM

Compania Teddington a fost înființată în anul 1974 în Germania producând primul sistem de perdele de aer, domeniu în care s-a specializat timp de mai bine de 40 de ani. Amploarea gamei de soluții oferite, expertiza dobândită de-a lungul anilor și nivelul de consultanță și know-how oferit clienților, toate acestea au contribuit la formarea unui punct de referință în alegerea tehnologiei perdelelor de aer.

Teddington este și va rămâne leaderul incontestat al tehnologiei barierelor de aer datorită investițiilor continue în cercetare și a concentrării tuturor activităților de cercetare și producție în Germania.

În funcție de necesitățile concrete ale proiectului dvs. vă stăm la dispoziție pentru a alege și configura modelul potrivit din gama Teddington, fie că vorbim de perdele de aer pentru spații de birouri, spații comerciale cu cerințe de design speciale sau spații industriale cu dimensiuni și solicitări tehnice speciale.

Leave a Reply

Close Menu