Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Pompa de caldura BWL Wolf

  Pompele de caldura aer-apa de ultima generatie WOLF ofera un factor de eficienta COP de pana la 3,8 si sunt concepute special pentru conditii climaterice dure. Seria se regaseste in varianta cu montaj interior, Wolf BWL-1-I si in varianta pentru montaj exterior, Wolf BWL-1-A.
  Cere Oferta
  Gama acopera puteri intre 7.5 kW si 14.7 kW, corespunzatoare pentru case foarte bine izolate termic. Produce apa calda pana la 63°C. Se regaseste in varianta standard sau compacta, doar incalzire sau incalzire + apa calda menajera.
  • Sursa folosita este energia termica din aer.
  • Nivelul de zgomot este foarte redus si ofera usurinta in instalare si operare.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email