Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Pompa de caldura BWS Wolf

  Pompele de caldura sol-apa de ultima generatie WOLF ofera un COP de pana la 4,7, fiind optimizate pentru utilizarea in conditii climaterice dificile folosesc energia mediului natural prin colectoarele geotermale. Produc apa calda pana la temperatura de 63 grade C.
  Cere Oferta
  Caracterizate prin reversibilitate, pot produce apa racita in timpul verii pentru instalatia de climatizare. Designul este modern, compact, silentios special pentru montaj la interior. Gama de puteri intre 4.8 si 19.9 kW. Se regasesc in varianta standard sau compacta, doar incalzire sau incalzire + ACM.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email