Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Industrial / Cogenerare / Echipamente conexe cogenerare / Purificare biogaz – Aminselect

  Purificare biogaz – Aminselect

  Producatorul Dreyer und Bosse, parte din grupul Wolf, a dezvoltat tehnologia purificarii biogazului prin metoda Aminselect. Prin aceasta metoda se poate obtine gaz metan cu puritate de 99,99% pornind de la biogaz cu concentratie de doar 50-60% metan.Solutia este potrivita acolo unde biogazul obtinut nu poate fi valorificat la locul de producere si se prefera vanzarea gazului natural fie ca gaz natural lichefiat fie ca gaz natural prin injectare intr-o retea de distributie.
  Cere Oferta
  In functie de procesele biochimice ce au loc in statia de epurare, poate fi necesara desulfurarea biogazului pentru indeparatrea hidrogenului sulfurat si uscarea biogazului pentru indepartarea umiditatii in exces. Hidrogenul sulfurat in exces provoaca corodarea motorului si schimbataorelor de caldura iar umiditatea in exces provoaca scaderi de randament. Indiferent de natura problemei, Wolf ofera solutii adaptate pentru aducerea biogazului in parametrii necesari si recomanda tratarea in avans a problemei calitatii biogazului in raport cu parametrii necesari pentru functionarea grupului de cogenerare.

  Caracteristici tehnice:

  • Concentratie de CO2 in gazul rezultat de doar 0.05 % pana la 6 %, selectabil;
  • Pierdere de metan < 0.1 %;
  • Instalatii de la 350 Nm³/h la 2000 Nm³/h gaz brut.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email