Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.
  Home / Rezidential / Boilere si rezervoare de acumulare / Rezervoare de acumulare (puffere) Wolf SPU-2 / SPU-2W

  Rezervoare de acumulare (puffere) Wolf SPU-2 / SPU-2W

  Rezervoarele de acumulare WOLF din gama SPU reprezinta solutia ideala pentru realizarea incalzirii obiectivelor cu surse diferite de incalzire.
  Cere Oferta
  Se pot conecta la un sistem de incalzire cu panouri solare prin intermediul unei statii de incalzire solara Wolf SLS sau poate fi folosit ca vas de acumulare pentru apa calda menajera cu ajutorul statiei de incalzire pentru apa proaspata Wolf FWS (SPU-2 2000-5000 l) sau Wolf BSP-FW (SPU-2 500 – 1500 l).
  SPU-2/SPU-2-W – sunt rezervoare de acumulare (puffere) ce se conecteaza la centrala termica si aduc un aport suplimentar de apa calda folosita la incalzire. Modelul SPU-2 (fara serpentina interna) este disponibil pentru capacitati cuprinse intre 500 – 1500 l si 2000 – 5000 l, iar modelul SPU – 2W (cu serpentina interna) cu capacitati cuprinse intre 500 – 1500 l.

  Datorita stratificarii termice bine definita, la aceste rezervoare pot fi conectate atat circuite de alimentare a radiatoarelor cat si circuite de alimentare a instalatiilor de incalzire prin pardoseala. Cu ajutorul izolatiei performante ajung la randamente ridicate.

  Beneficii de retinut:

  • Cilindru tampon din otel cu certificat de calitate si cu serpentina din hotel interna; (modelul SPU-2  este fara serpentina)
  • Capacitate de apa 2000-1500 litri
  • Opt conexiuni de 1½ ” si patru conexiuni  ½” inn peretele cilindrului;
  • Izolare termica din spuma flexibila de inalta calitate cu o grosime de 100 mm pentru reducerea pierderilor de caldura;
  • Izolatie termica detasabila pentru manevrare usoara in camera tehnica;
  •  Garantie de 5 ani pentru cilindrul de podea si 2 ani garantie pentru toate componentele electrice sau in miscare.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Accesorii

  Modul de apa proaspata Wolf BSP-FW Potrivit pentru montarea direct pe cilindru sau pe perete Reglare usoara a temperaturii cu termostat Complet preasamblat intr-o carcasa izolata termic

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar?

   Pentru mai multe informatii tehnice, asistenta si preturi aferente produselor oferite va rugam sa completati formularul de Cerere oferta accesand butonul de pe pagina produsului dorit sau cautati pe pagina noastra de internet distribuitorul sau partenerul de service cel mai apropiat de dumneavoastra!

  • Montaj

   Fiecare dintre partenerii nostri este instruit si autorizat pentru a proiecta si monta instalatii rezidentiale de incalzire, racire si ventilatie. Daca gradul de complexitate al lucrarii o impune, asiguram partenerilor nostri suport tehnic suplimentar pentru proiectarea si executia lucrarii dvs. la cel mai inalt standard.

  • Garantie si post-garantie

   Firma Jetrun EnergoEco va pune la dispozitie o retea de parteneri tehnici autorizati pentru a remedia orice problema care poate aparea in perioada de garantie si post-garantie. Asiguram programe de instruire permanenta, suport tehnic scris si stoc de piese de schimb.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email