Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Sistem de duze pentru umidificare VN

  Nivelul de umiditate corect este esential pentru calitatea și sanatatea produselor si de asemenea în mediile proceselor de productie extrem de sofisticate de astazi. Sistemul de umidificare/atomizare cu duze vacuum HygroMatik VN este conceput special pentru instalarea in depozite sau camere de productie ce furnizeaza igienic si eficient energetic, in mod automat, umiditate in aer.
  Cere Oferta
  Sistemul de atomizare a duzei vacuum pulverizeaza apa de la robinet cu aer comprimat curatat si dezumidificat conform principiului injector. Aerul comprimat curge prin duza si genereaza o presiune negativa care atrage apa in aceasta. Apa este apoi atomizata in cele mai fine picaturi (aerosoli). Aerosolii sunt generați într-un sistem închis. Sistemul umidifica adiabatic, oferind un efect de racire pentru aerul ambiental.
  • Consum redus de energie;
  • Efect suplimentar de racire gratuita;
  • Duze din otel inoxidabil;
  • Panou de control pentru automatizarea sistemului.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email