Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Tratare apa cu UV

  Tratarea apei cu ultraviolete este indicata atunci cand apa din retea sau din fantana este poluata cu germeni biologici dar nu este poluata chimic. Tratarea apei cu ultraviolete distruge in totalitate germenii biologici din apa si descompune agentii de clorurare ce dau gust si miros neplacut apei. Sistemul se monteaza direct pe teava de apa potabila si functioneaza foarte bine in tandem cu statii de dedurizare.
  Cere Oferta

  Razele UV dezinfecteaza apa penetrand bacteriile si virusii, distrugandu-le materialul genetic. Aceasta simpla operatiune dezinfecteaza apa de bacterii si virusi eliminand mirosul sau gustul neplacut, fara a utiliza substante chimice.

  Recomandate pentru calitatea tratarii apei, lampile UV Pineco pot fi folosite pentru a dezinfecta orice fel de apa contaminata cu bacterii. Lampa UV trebuie instalata inaintea liniei de plutire.

  Lampile UV Pineco sunt usor de instalat si necesita minima supervizare, mentenanta si spatiu. Au o garantie imbunatatita, un timp de service minim si costuri scazute de operare si mentenanta.

  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email