Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Umidificator Hyline

  Exceptional de robuste, umidificatoarele cu aburi HyLine sunt concepute pentru uz comercial continuu. Seria HyLine va ofera 10 tipodimensiuni, cu ieșiri de abur 5 - 580 kg/h. Cantitatile de peste 116 kg/h se obtin prin combinarea mai multor unitati. Ca umidificatoare cu electrozi, acestea produc abur igienic cu apa de la robinet. Unitatile se auto-reglaeaza inteligent ce ofera o functionare fiabila, rapida si in modul cel mai economic posibil.
  Cere Oferta
  Apa este incalzita intr-un cilindru eficient din plastic, folosind electrozi partial imersati. Toate unitatile sunt echipate cu protectie la suprasarcina mecanica si un comutator cu control al nivelului.Controllerul inteligent se auto regleaza pentru a se potrivi aplicației alese si calitatii apei. Unitatea poate fi controlata proporțional: 5-100% – foarte eficient la cerinte reduse de energie.
  • Sistem de control cu microprocesor inteligent. Control continuu sau intr-o treapta. Autotestare automata al sistemului;
  • Functionare cu apa direct de la robinet;
  • Cilindru din plastic reutilizabil – usor de intretinut datorita clemelor simple de prindere a cilindrului si greutatea redusa. Consum redus de energie datorita radiatiilor reduse
  • Abur fara minerale – permanent si in conditii de siguranta
  • Pompa de purjare integrata pentru indepartarea depunerilor de calcar din interior
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email