Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Umidificator LPS

  Sistemul de joasa presiune HygroMatik (LPS) este noua solutie de umidificare adiabatica si de racire a aerului de evacuare in unitatile de aer conditionat. Sistemul de joasa presiune LPS este ideal pentru montarea rapida si usoara in sisteme de aer conditionat, cu distante scurte de umidificare.
  Cere Oferta
  Sistemul LPS cu economie de spațiu si zgomot redus a fost dezvoltat special pentru umidificarea si racirea aerului in conductele de aer. Acesta umidifica si raceste din punct de vedere ecologic in mod constient si este certificat igienic. Punerea in functiune usoara ofera economie de timp pentru instalatori. Eficienta optimizata este garantata cu sistemul Vortex HygroMatik.
  • Racire si umidificare de inalta performanta;
  • Igiena maxima – fara biocide, fara aditivi chimici necesari;
  • Constructie economica si functionare silentioasa – carcasa din otel de inalta calitate cu montare pe perete (instalare usoara);
  • Raport excelent pret / performanta – costuri minime de exploatare si servicii. Pompa lubrifiata cu apa asigura functionarea fara intretinere pana la 5 ani.
  • Functionare robusta si fiabila.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email