Sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare de inalta eficienta.

  Ventiloconvectoare FX

  Ventiloconvectoarele de perete sau de pardoseala Action Clima FX se remarca prin aspectul modern si bine proportionat, integrandu-se in arhitectura interioara cu usurinta. Sunt vopsite standard in alb dar orice alta culoare este disponibila la comanda. Carcasa este confectionata din tabla groasa galvanizata si acoperita cu un strat ce asigura rezistenta la coroziune, agenti chimici, solventi etc. Stratul final este de 10 ori mai gros decat cele standard epoxidice, pentru o rezistenta superioara la zgarieturi.
  Cere Oferta
  Ventiloconvectoarele Action Clima au grila din ABS cu lamele ajustabile individual manual pentru directionarea aerului dupa preferinta. Schimbatorul de caldura (singular – 2 tevi sau dublat – 4 tevi) are o eficienta ridicata datorita aripioarelor turbionatoare. Ventilatoarele sunt centrifugale, cu palete curbate inainte si pot fi controlate in mai multe trepte.
  • Design modern, simplu, proportionat;
  • Finisaj de calitate;
  • Ventilatoare si schimbatoare de caldura performante;
  • Flexibilitate in configurare si gama larga de accesorii.
  Certificari:
  Producator:
  Calitate

  Garantia calitatii oferita de cei mai buni furnizori in domeniu!

  Asistenta

  De la studiul de fezabilitate si proiectare pana la montaj si punerea in functiune.

  Garantie

  Garantie standard 24 de luni. Extinderi de garantie pe contracte de service.

  Montaj

  Asiguram asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati.

  Service

  Retea de specialisti autorizati si stoc de piese de schimb.

  Intrebari frecvente

  • Cum cumpar

   Asiguram inainte de cumparare servicii de consultanta si asistenta la proiectare. Solutia tehnica finala si conditiile comerciale se noteaza intr-un contract de livrare semnat intre Jetrun si beneficiar.

  • Livrare

   Asiguram livrarea pe santier la data agreata cu beneficiarul, astfel incat echipamentele sa ajunga la lucrare chiar la momentul la care vor fi montate. Descarcarea, manipularea si montajul sunt in sarcina beneficiarului.

  • Montaj

   Oferim asistenta si servicii de montaj complete prin partenerii nostri autorizati. Ne asiguram astfel ca echipamentele livrate sunt montate cu respectarea tehnologiei indicate de catre furnizor si ca echipamentul va atinge performantele specificate in fisele de selectie.

  Accesează magazinul online

  Fii la curent cu noutatile

  Pe Facebook

  Pe Linkedin

  Pe Email